/ Hemma hos mig /

Inflyttningspresent

 
 
Tidigare ikväll har min familj varit här och ätit middag, jag bjöd på klassisk spagetti och köttfärssås med riven parmesan. Supergott och enkelt! Allt är ju inte klart här i lägenheten än, men vi börjar komma allt mer i ordning. Matbordet är ju klart och det var lite därför vi ville bjuda in på middag och även tacka för hjälpen med flytten och målning. Fick fina blommor i inflyttningspresent och denna otroligt fina ljusbricka, har en liknande redan men den här fick en plats direkt på vardagsrumsbordet =) Nya mattan skymtar även på första bilden, den tänkte jag visa en bättre bild på i veckan.
 
Har varit lite dött här inne på sistone, men vi har varit i Småland över helgen hos Niclas vänner så tiden har inte riktigt funnits. Internet funkar fortfarande inte på min dator, men tur att man får låna sambons att blogga ifrån!
#1 / / Lisette Kepp:

mattan ser för himla härlig ut alltså :)

#2 / / Helena:

Vad fint

#3 / / annsoh:

Hej nu är dagens blogg avslutad! kicka in i bloggen och se fall det var du som vann! om inte anmäl dig då igen :) http://annsoh.blogg.se/2013/december/dagens-blogg-avslutad-anmal-dig-igen-7.html#comment

#4 / / Anna:

Åh vart är detta fina fat ifrån?

Svar: Det är från Cervera =)
emeliecatrine.webblogg.se

#5 / / Isabell:

Åh vilket underbart fat! Var det längesen du köpte det? :D
Hoppas du får en bra början på det nya året! :)
Kram!