/ Allmänt /

EN DAG KVAR

 
I morgon går första flyttlasset! Vi har kollat med hyresvärden i flera dagar om nyckeln har kommit in (då vi såg dom förra hyresgästerna städa i lägenheten i söndags) men utan resultat, såklart. Så häromdagen ringde Niclas till dom personligen och frågade när dom hade tänkt lämna in nyckeln varpå vi fick svaret "på fredag eftermiddag är den garanterat inlämnad". HURRA, så jävla gött! Vi får dock se när vi ska sova där första natten, vi ska ju hämta ut våran nya säng men innan dess måste sovrummet målas.
 
Flyttstädningen som tillkommer dock, den ska vi inte ens prata om. Fy fan!
#1 / / Viola Söderberg:

Gud vad fin blogg du har!
Klicka gärna in på min där jag skriver om livet som student på Sveriges nordligaste gymnasieskola, Rymdgymnasiet.
Ha en fin dag:)

#2 / / Mamsi:

GU SÅ ROLIGT för ER!!!Äntligen! Tänker på er och HUR roligt de va! Älskar dig

#3 / / Lisette Kepp:

Sååå roligt! Äntligen va!!! :)

#4 / / Emelie:

Va kul! Du är välkommen när du vill :) Kram

#5 / / -:

Du kanske borde köpa lite inredningstidningar eller surfa på lite inspirationssidor? Dina vänner tycker inte att det är så roligt när du kopierar deras inredning. Som den vita tegelväggen Natta har, så köper du tapet (HAHA!!) som ska likna tegel. Det är ju roligt att du även ville ha höga, enkla ljusstakar. Vart fick du det ifrån? Jag vet "en tjej" som redan har det på deras list över soffan. En vit bricka med ben, vänta nu...vem är det som redan har en sådan? Hur kom du på att du skulle ha en vit piggittare? Det kan väl inte vara för att Natta har en? Hon berättade att hon letat efter en svart och vit-randig filt. Då ska du med ha en? Schysst av dig iaf att köpa en annan filt. Så fick hon köpa den!

Svar: Ja, precis. Älskar att härma alla i min närhet eftersom jag inte har någon enskild stil alls. Haha eller inte! Du vet inte ett dugg vad du snackar om så det är bara att lägga ner. Du tror du känner oss in i det minsta detalj verkar det som, men ack så fel du har. Skaffa dig ett eget liv istället för att kommentera andras!
emeliecatrine.webblogg.se