/ Mode/Inspiration /

Passfodral

 
Aloha, nu är vi påväg till Mallis! Ska bli så jäkla underbaaaaart med semester, äntligen säger jag bara! Har ju jobbat HELA sommaren. Tänkte visa mitt fina passfodral som jag införskaffat till resan, det är svart och i fusk-skinn och kommer från H&M. Kan man resa lite snyggare så är ju det alltid ett plus =)
 
Kommer troligtvis inte blogga från resan (kommer hem på tisdag nästa vecka), men på Instagram ska jag som vanligt försöka uppdatera flitigt. Kommer ju dock ta miljontals bilder där borta så jag kan visa er hur vi haft det när jag kommer hem. Ha det så bra och puss på er!
/ Allmänt /

Spegelblankt

 
 
 
Såhär underbart hade vi det i helgen. Svensk sommar när den är som vackrast!
 
Nu är det dock dags att lämna Sverige i några dagar, det ska bli så härligt! Om tre timmar blir vi hämtade av Niclas pappa som kör oss 6 mil till flygplatsen, så snällt. (Förstår inte varför jag ska göra allt sista sekunden jämt...måla naglarna, tömma minneskortet etc). Vid lunchtid i morgon landar vi i Palma, LÄNGTAR! =)
/ Allmänt /

Räkfrossa

 
Det här hade jag ordnat till mig och Niclas häromdagen efter han hade tagit en tur i spåret. Gillade inte räkor när jag var mindre, men nu tycker jag det är riktigt gott! 
 
Nu rullar bilen mot båten, det blir skärgården hela helgen med svärföräldrarna. Ska bli jättemysigt! Följ mig på Instagram om ni vill se vad jag har för mig, där heter jag emeliecatrine. Såklart =)