/ Mode/Inspiration /

Päls

Det är ju mycket päls som är inne i vinter, speciellt jackor och jag tycker det är SÅ snyggt! Ida är så fin i sin, den är från BIK BOK. Jag skulle ju beställa en fin pälsjacka häromdagen men när jag väl skulle betala den (hade varit lite seg under tiden inne på sidan) så kommer det upp ett meddelande om att varan tog slut medans jag höll på beställningen. HUR IRRITERANDE PÅ EN SKALA?! hej hej ...men sen äger jag faktiskt den här jackan som jag köpte för två år sen. Den håller till i mina gamla gömmor där jag har alla möbler och allt bråte från min förra lägenhet. När mamma kommer hem från Thailand ska vi hämta hem den. Visserligen är den ju inte svart som jag helst vill ha en pälsjacka i, men den här får funka fint en vinter till, beiget är ju fint det också.
/ Mode/Inspiration /

Kängor

Här har ni mina kängor. Typiskt att jag först inte hittade några för då blev jag lite småsur och tänkte "Jäkla skit, hopp..då köper jag väl lite inredning istället då!" och vips så hittar man dom när man slösat pengar på annat. Eller slösat..mitt rum blev ju jättefint. Så nu när jag väl hittade den modellen jag letat efter bestämde jag mig för att INTE släppa dom. Vill egentligen byta ut skosnörena till ett par som är tunnare, men hittar inga som är rundade, smala och så pass långa, men men. Det får gå ändå =) hej Skopunkten, 399 kr
/ Allmänt /

121129

Kul med all respons angående mitt nya "nattduksbord" på Instagram, sånt uppskattas! Idag har jag varit inne i stan och fikat med Fanny som varit hemma från Bergen och hälsat på, alltid lika roligt att prata gamla Norge-minnen. Sen gick vi en sväng på stan och vet ni, JAG HITTADE ÄNTLIGEN MINA EFTERLÄNGTADE KÄNGOR!! Ska visa i morgon. hej Nu är jag bortbjuden på hemgjord pizza och det ska bli dö-gott kan jag säga =)