/ Mode/Inspiration /

New stuff


 
randig tröja från Mango, klocka från Ur & Penn

Lite shopping från Götet. Jäklar vad fina grejer det fanns överallt, önskade att jag kunde gå loss på allt snyggt i butikerna men tyvärr är man ju inte gjord av pengar. Fick med mig ett kap hem från Mango i allafall, den perfekta randiga tröjan som jag letat efter, endast en hundralapp gav jag för den. Klockan såg jag på den HÄR tjejens Instagram för första gången och nu var den på rea, ka-ching. Är dock inte hundra om jag ska behålla armbandet eller byta ut det mot ett svart i läder..får klura på det!
/ Foto /

En liten familjefotografering

 
I söndags kväll åkte jag hem till den här fina familjen och knäppte några bilder, familjen som numera består av tre personer. Den sjunde juli föddes ju lilla Elise och ett litet familjefoto skulle självklart tas. Eftersom det var rätt mulet ute blev inte bilderna sådär bra som dom kan bli, ganska grumliga tyvärr som ni säkert ser.
 
Längtar tills jag får fota henne igen, hennes söta ansikte och hennes små fötter ska definitivt dokumenteras =)
/ Allmänt /

Perfekt avslut


 
 
 
 
 
 

Såhär avslutades min semester, ganska bra om jag får säga det själv. Efter turen till Göteborg så drog vi direkt ut med hans båt och la oss vid några klippor, helt vindstilla!

Nu återgår vi till vardagsrutinerna igen, men ska ändå försöka njuta av den sista sommarmånaden som är kvar. Förhoppningsvis blir det lite middagar ute, rosé och barfotabad i vattnet.