/ Allmänt / Resor /

Åre


Just nu är jag påväg hem från Stockholm, provar att mobilblogga som jag inte gjort på länge. Jag och Natta har varit i Östersund sen i torsdags och hälsat på vår tjejkompis som pluggar där uppe. I två dagar har vi åkt skidor i Åre (vilket var själva huvudsyftet med resan), men också ätit ute på restaurang, provat på after ski och haft mysiga hemmakvällar. En toppenresa såhär i början av året! Nu hoppas jag att nästa resa blir till varmare breddgrader, men vi får se hur det blir =)

Uppskattar ni mobil-inlägg så kan jag försöka lägga upp det oftare. 
/ Allmänt /

Vardagslyx

 
Igår hade jag en ledig dag, lite i "lyxets" tecken. Först blev jag sminkad av en duktig elev på stylistprogrammet, dom sökte frivilliga modeller så jag var inte sen med att anmäla mig. Blev jättenöjd! Efter det gick jag på stan och hoppade in på en frisörsalong och fick luggen klippt, blev även ett par byxor rikare. Kvällen avslutades med att vi blev bjudna på middag hemma hos Niclas föräldrar, sånna dagar skulle man ha oftare!
/ Allmänt /

Dags att sova

 
Längtar tillbaka till Mallis. Bilden ovan är från Magaluf när vi var där en eftermiddag och strosade runt.
 
I morgon ska jag upp kl. 04.30, det innebär att klock(jäveln) ringer redan kl. 04... Det är INTE en mänsklig tid att gå upp på kan jag säga. Jag är glad att jag har chansen att jobba extra under min studietid, men jag är verkligen inte van att gå upp i ottan och jobba heltid. I morgon är det min tur att öppna, det positiva med det är att jag får sluta tidigt. Om 40 min måste jag sova, annars kommer jag aldrig komma upp i morgon. Bara en sån sak, när gick man och la sig vid den här tiden liksom? Det var väl hundra år sen =)