/ Allmänt /

Kvällsfika

 
Igår hade vi en väldigt sen inflyttningsfest här, det var väldigt kul måste jag säga! Nästa helg så har vi bott i den här lägenheten i ett år, det har gått så himla fort! Nu ikväll har jag städat och gjort fint igen och sen tog jag mig lite kladdkaka som blev över och satte mig i soffan.
 
Det har varit massor i skolan den senaste tiden så jag har varken haft tid eller ork att gå in här. Tyvärr! Om en månad så är första terminen i skolan slut, galet. Nej, nu är jag så trött så ögonen går i kors. Somnade halv sex i morse så är rätt trött idag, hehe. Dags att gå och knoppa, godnatt!
/ Allmänt /

Färgprover

 
Häromveckan låg jag i sängen och skulle sova, men kom då på den briljanta idén att jag vill måla en fondvägg grå i sovrummet. Vet inte hur jag kom och tänka på det just där och då, men sambon hakade på förslaget så nu har vi färgprover hemma. Vi får se när i påbörjar det lilla miniprojektet, men ser fram emot det i allafall! Vi ska bara bestämma färg också, hehe =)
/ Allmänt /

Ny soffa

 
Hej igen efter sådär en vecka utan bloggande! Fy på mig, det är för långt uppehåll. Det har hänt mycket sen sist, vi har t.ex blivit med ny soffa! Jabbadabbadooo, så jäkla roligt. Vi fick våran såld i torsdags kväll och direkt efter dom hade hämtat den så åkte vi till det stora gula och blå varuhuset och kikade på en ny, vi valde mellan två stycken där. Sagt och gjort, vi bestämde oss och i lördags var Niclas och en kompis till honom och hämtade den. Vi är än så länge supernöjda! I morgon ska jag dock beställa ett nytt soffbord så det dröjer någon vecka innan ni får se helheten, men den som väntar på något gott =) Tror det kommer bli jättefint!
 
I lördags fyllde sambon år också så då hade vi lite gäster här hemma och bjöd på en god pastasallad med kyckling/bacon, blev hur mycket mat som helst så den lär jag väl få äta i flera dagar nu, haha. Och ja, för en stund sen kom vi hem från svärföräldrarna också då svärfar fyllde år. Där bjöds det på porterstek, mums!
 
Ja, men det var väl en liten uppdatering om vad som hänt sedan sist.
I morgon ska jag visa vad vi ytterliggare har för projekt i lägenheten..