/ Allmänt /

Ensam tacomiddag

 
 
När sambon är på Bråvalla och härjar så får man lyxa till det själv, tacomiddag blev det ikväll. Jag var så galet trött efter jobbet då jag bara sov fyra timmar i natt så jag somnade på soffan en stund innan jag tog tag i matlagningen. Iskall cola zero, egen guacamole, sommarkrysset och lite slösurfande passar mig helt utmärkt ikväll.
 
Hoppas ni har haft en bra lördag!
/ Allmänt /

Festival 
Bjuder på två mobilbilder från gårdagens besök på Bråvalla. Ni som följer mig på instagram (där jag heter emeliecatrine) har högst troligt redan sett dessa, men hade tyvärr inte kameran med mig av flera skäl - som ni säkert förstår =) Det var en grym dag igår, tråkigt att den försvann så fort bara. Hade gärna gått på festivalen idag också, men både pengar och jobb satte stopp för det och så är det ibland.
 
Winnerbäck såg jag live för första gången igår och han var superbra, älskar verkligen hans texter. Men Robbie Williams då?! Det var ju galet, sjukt bra framträdande och så häftigt att se en sådan stor artist. Regnjackan behövde inte användas då vädret var kalasbra, otroligt skönt!
/ Allmänt /

Blått till Bråvalla


Nu är jag kittad inför Bråvalla, om det ska regna i morgon så åker denna på. En regnjacka från Bondelid, med handen på hjärtat så hade väl en svart varit ännu bättre men nu fanns det inte så då fick det bli en blå. Bilden blev ju inte den bästa i all hast, men det får duga för den här gången!
 
Är det någon av er som ska till Bråvalla?