/ Inredning /

Stora ha-begär

 
 
Har suttit och kollat runt på underbar inredning som jag mer än gärna skulle vilja klicka hem. Ursäkta ordvalet, men det suger verkligen att vara student vissa gånger! Jag älskar min utbilning och ser fram emot alla kurser vi ska ha, men att vara fattig och leva med en ekonomi som går plus minus noll är så grymt tråkigt. Vi har bott i lägenheten i lite mer än ett år, men känner mig långt ifrån klar. Tyvärr kan man ju inte få allt, men det är ju tur att man kan drömma gratis =)
 
Byrån är ju väldigt lik denna (ska det vara en kopia?), men den är ju alldeles för dyr enligt mig så jag tycker Nordlis från IKEA är minst lika fin. Skulle vilja ha den i hallen, skulle passa så bra där. Boxarna och kudden är från Hemtex, ljusstaken från House Doctor och servetterna från Carolina Gynning. Allt det skulle jag vilja pryda vardagsrummet med. Bilden på elefantörat har jag lånat från den här bloggen, en lättskött växt vilket skulle passa mig väldigt bra!
/ Allmänt /

En liten sjukling

 
I morse fick faster rycka in och hämta lillen på förskolan, feber it is. Stackarn! Vi åkte förbi affären påvägen hem för att ladda frysen med massa isglass, det älskar han. Han frös lite sa han så jag bäddade in honom i soffan med täcket, det ska ändå tvättas idag så han kan kladda hur mycket han vill =) haha! Han är egentligen inte så sjuk, bara för sjuk för att vara på förskolan. Pippi Långstrump ligger han och tittar på, det och Bamse är nog favoriterna.
 
Tänk att han snart fyller fyra år, det är galet. Min lilla Milo, kändes som det var nyss som jag fick samtalet på jobbet om att jag hade blivit faster. Bland det bästa som hänt i mitt liv!
/ Allmänt /

Kvällsmat

 
Ikväll skulle egentligen tjejerna ha kommit hit, men det blev ändrade planer. Killen hann dock fly fältet ändå för att träffa en kompis så jag gjorde det lite lätt för mig ikväll angående maten. Räkmacka! Sjukt gott och det går så jäkla snabbt. Slängde på några kräftstjärtar också, mums. Nej, inte så jättenyttigt med tekaka kanske men jag kommer aldrig någonsin sluta äta bröd. Sockersuget ska jag dock ta på allvar nu, men kan inte sluta med allt det goda känner jag =)
 
Strax pyser jag iväg till Ida dit tjejerna kommer istället, hon drar till Thailand nästa vecka så vi ska passa på att prata ikapp lite ♥