/ Q/A /

Q/A

DSC00354 Rebecca Bilder på hotell? Vad kostade det? Kram hej Hej Rebecca! Jag hade gärna visat bilder på hotellet om vi hade bokat det. Vi åker inte på en riktig "charterresa" utan har i nuläget endast bokat flyg med Ryanair. Flyg t/r gick på strax under 2000-lappen. Allt som allt kommer nog resan gå på mellan 3800-4200 kr/person =)
/ Foto /

Baby

Ida Gravid Här är en annan bild på Ida som jag tog i söndags, blev väldigt nöjd med den också. Skulle kunna visa hur mycket som helst från fotograferingen, men lite får jag allt lämna åt fantasin =) Men det kommer nog ett litet gäng bilder till i veckan, hoppas ni inte tycker det är tråkigt!
/ Skönhet /

Smashbox

DSC04636 I fredags så förnyade jag äntligen mitt sminkförråd litegrann. Blev ett puder rikare och det var detta från Smashbox som jag fick med mig hem. Vet inte riktigt vad jag tycker om det än, är van vid mer "kompakt" puder från Kanebo men det här liksom borstar man ju på. Tycker nog inte att det täcker lika bra, känns liksom som att det "blåser" bort när man tar på det i ansiktet om ni förstår vad jag menar? Äh, får väl ge det en chans till.. Kul att prova något nytt också ibland när man kört på samma väldigt länge.