/ Allmänt /

Long time no see

 
God kväll från soffan! Lotta på Liseberg visas på tv, sambon har bakat chokladbollar som nu står i frysen (första gången han bakar under vårt förhållande kan jag säga) och det är nystädat..i allafall i det här rummet. Tar resten i morgon, orkar verkligen inte nu. Jag tänkte bara kika in och säga hej, var allt för längesen sist. Det blir så när man egentligen har massor att blogga om, det läggs liksom på en liten hög och man orkar inte ta tag i det. Tur att jag inte kommer tröttna än på ett tag i allafall =)
/ Hemma hos mig /

Tvättkorgarna

 
 
Såhär blev det med tvättkorgarna som vi köpte på IKEA. Jag tycker det blev riktigt bra faktiskt, det enda jag stör mig på är att det vänstra locket inte går att stänga helt, hehe. Men annars så! Det lyfte verkligen rummet. Nu är det "bara" min hörna i sovrummet också som jag längtar efter att få fixa i ordning med skrivbord, stol, lampa, pysselhörna och annat fint.
/ Inredning /

Danska HAY

 
bild lånad härifrån
 
För en liten tid sen ramlade jag över den här fina ljusstaken från danska designmärket HAY. Jag är helt förälskad ärligt talat, ljus kan man aldrig få för mycket av. Jag glömde dock bort den, men idag fick jag syn på den igen och jag kan inte släppa den! Den finns i formen "triangel" och "fyrkant", jag gillar den högra modellen mest. Jag ska invänta min lönespec innan jag tar några beslut, den kostar visserligen inte många kronor men eftersom jag inte jobbade speciellt mycket i maj (i och med resan till New York) så får vi se vad jag måste prioritera =)