/ Hemma hos mig /

På balkongen

 
 
 
Jag glömde helt bort att visa bilder på balkongen igår, som utlovat. Här ser ni hur den ser ut i allafall! Den är inte så stor, men den räcker ju för oss två. En elgrill har vi också som dock inte hamnade på bild, men det är sambon som är grillmästaren här hemma och sköter det där perfekt. Vi la inte så mycket pengar på balkongen, men tyckte den blev rätt så bra ändå. Gillar ju som sagt inte bordet, men man kan inte få allt. Trall hade verkligen piffat upp den, men det får helt enkelt duga såhär =) Ser fram emot ljumna sommarkvällar där ute.
 
Strax ska vi åka ut till svärföräldrarna för lite valborgsmiddag, vi får se om det slinker ner något glas vin också. Man får passa på när man är ledig, skönt att inte behöva laga mat också.
/ Allmänt /

Frukost i glas

 
Började dagen med en supergod frukost, en väldigt sen sådan eftersom jag jobbade natt och somnade inte förrän runt fem i morse. Gott var det i allafall! Idag är det ju strålande solsken igen, det skulle ju inte vara det men jäklar vad skönt det är! Balkongdörren står öppen och gardinen fladdrar, grymt härligt =)
 
Idag står det handling på schemat, men det blir inte att leva lyxliv denna månad. Vi drar ju till NYC om 2,5 vecka och innan dess så är det verkligen rätt prioritering som gäller. Kan inte strö pengar omkring mig nu, vill ha med mig så mycket som möjligt dit. Får försöka tänka ekonomiskt helt enkelt, det inte min starka sida direkt.
/ Inredning /

Inspiration till hyllan

 
doftpinnar och silverbox från Zara, mugg och ljus från H&M, svart låda och ram från Lagerhaus

Jag vill göra om lite på hyllan i vardagsrummet, jag har ändrat om lite sen vi satte upp den men då såg den i allafall ut såhär! Älskar själva hyllan, ett riktigt bra köp. Nu tänker jag mer stilrent, inte så mycket färg förutom en blomma som piggar upp. Jag hoppas ni inte tror att vårt hem är supersterilt och går i enbart vitt och svart, för så är det inte riktigt =) Får visa er lite glimtar någon dag, eller en film kanske? Jag bara älskar vitt och svart som bas för man kan byta så mycket annat. Tror något i den här stilen skulle bli fint på hyllan.
 
Idag har jag fotat hur balkongen blev, kunde inte hålla mig från att göra i ordning den nu när det har varit så fint väder. Ni ska få se i morgon! Nu ska jag strax vila lite, nattjobb väntar.