/ Allmänt /

Hemma hos Elsa

 
 
Idag har jag varit hemma hos Elsa och hennes fina mamma. Elsas mormor var också där, foto-tokig som jag är passade jag på att ta lite bilder när tjejerna läste om hur alla djuren låter! 
 
Om en stund blir det middag här hemma, revbensspjäll med vitlöksbröd och grönsaker. Mums! Det blir perfekt innan kvällens Idol, jag hejjar på Mollie (eller Josefine). 
/ Hemma hos mig /

Hexagon-hyllor

 
 
Igår satt vi upp två nya hyllor i sovrummet som jag har köpt från min vän Hanna. Hon hade beställt dom från Ellos (egentligen ett 3-pack, men den ljusgröna kändes inte riktigt rätt) men ångrade sig och visste inte vart hon ville ha dom. Jag erbjöd mig snällt att köpa dom då jag länge funderat på vad vi ska ha på Niclas sida av sängen, det har varit lite tomt där på väggen. Tavlor kändes så tråkigt tyckte jag så det här blev perfekt!
 
Nu ska jag bara lista ut vad jag ska ha i, funderar på en liten växt av något slag och kanske ett ljus eller en prydnad i den andra. Får återkomma när jag har inrett dom helt enkelt =)
/ Allmänt / Party /

Stockholm och Cirkus

 
Här kommer lite bilder från vår Stockholms-vistelse!
 
 
Min snygga och fantastiska vän som vann biljetterna till galan.
 
 
När vi kom fram så tog vi t-banan direkt till södermalm och käkade på Angry Diner.
 
 
Supergod mat var det - och vinet, mums! Jag som inte brukar dricka rödvin speciellt ofta älskade det här vinet, måste kolla upp om det finns på systemet.
 
 
Jag letade fram min paljettklänning kvällen till ära. Den sitter ju tyvärr som ett korvskinn vilket är mindre snyggt på mig, men den fick duga!
 
 
Galan på Cirkus var jättebra och känslosam. Kändes tråkigt att åka hem igen samma dag, eftermiddagen och kvällen gick så himla fort. Tack bästis för att jag fick följa med på detta, you're the best!