/ Allmänt /

Tjejfrukost

 
Såhär startade jag min torsdag, god frukost hos bästa vännen och hennes dotter. Otroligt mysigt, sånt måste man göra oftare. Därefter var det raka vägen hem för att sätta sig och skriva på utbildningens första uppgift, exakt 5536 tecken skrevs ner och jag känner mig nöjd. Det får bära eller brista i morgon helt enkelt, sen är det helg. En jobbfri sådan, så jäkla härligt det ska bli!
/ Allmänt /

Första skoldagen

 
Första dagen på utbildningen är nu avklarad och än så länge känns det toppen. Idag var det bara information om allting, men i morgon sätter det igång på riktigt. Jag hoppas jag kommer trivas och att utbildningen känns relevant, men hittills har jag en bra magkänsla. Skolan ligger ju 6 mil härifrån, närmare bestämt i Nyköping, så på vägen hem stannade jag till och köpte en ny blomma med mig. Bara för att jag är värd det, såhär efter att ha tagit ett kliv ut mot framtiden..eller något sånt, höhö!
 
Det är alltså Grafisk formgivare/Informationsproducent jag kommer att läsa till, såg att några av er undrat =)
/ Allmänt /

En söndag i Söderköping

 
 
Har haft en mysig dag i Söderköping med sambon och svärföräldrarna. Det blev att strosa längs Göta kanal, en glass på Smultronstället också (såklart) innan det stänger för säsongen och så en skön promenad i solen. Det känns att hösten är på ingång, men jag älskar hösten så för mig gör det ingenting. Sommaren är ju helt klart en favorit, men nu är den ju tyvärr slut. Jag hoppas på att komma på banan igen med bloggandet, har massor av bilder att visa er. Både från New York och Ida och Mickes fina bröllop. Ska knåpa ihop en fin bröllopsfilm också som jag ska försöka lägga upp när den är klar.
 
Nehepp, snart dags att knoppa. I morgon väntar en spännande dag!