/ Hemma hos mig /

Alla goda ting är tre

 
 
Tänkte visa er tre nya ting som har tagit plats hemma hos oss, eller det är väl egentligen fler saker nu när jag tänker efter. Först ut är oranga fina tulpaner som jag fick av mamma när dom var här på middag i måndags. Jag är vanligtvis inte så förtjust i orange, men det är nog nästan en av mina favoritfärger på just tulpaner. Våra nya salt och peppar-"skålar" skymtar även på bilden, la en marmorskiva under förut och det blev finnemang. Tavlan på äppellådan hänger med från mitt förra hem, tyckte den gjorde sig bra där och slutligen den fina brickan från Lagerhaus.Tycker om den jättemycket, köpte den idag. Den passade perfekt där på köksbänken med det andra, som även det är ganska nytt =)
/ Allmänt /

Visum

 
Jobbar natt idag, är ganska lugnt på jobbet men är sjukt trött ändå. Slutar dock inte förrän om ca två timmar så än får jag inte gå hem. Passar på att kolla upp lite information om visum angående resan till New York, vi åker ju dit om lite mindre än fyra månader. Känns helt galet och jag vill knappt tänka på det då jag är så orolig inför fickpengarna som jag måste spara ihop. Är världens sämsta på att spara, är helt enkelt en för bra "spenderare". 

Hur som haver, läser frågorna som står på visumet: "Har du någonsin varit eller är du inblandad i spionage/terroristaktiviteter/folkmord eller har mellan år 1933-1945 på något sätt varit inblandad i förföljelser i samband med Nazityskland?" Haha, eh va? "Japp, år 1940 var jag med i ett samarbete tillsammans med Hitler, hoppas det är okej" eller vad vill dom att man ska skriva? Frågor om man blivit dömd för något är väl inget konstigt, men alla andra frågor som ställs. Om man har varit människo-smugglare t.ex, "ja men självklart, har inte du?" Dock har jag varit ung och dum i mina dagar och faktiskt fått en prick för en dum sak jag gjorde för ett antal år sedan, men den är ju borta nu. Hoppas inte den gills, då är jag ju körd.
/ Inredning /

Mönstrat

 från Ellos
 
Hittade de här underbara påslakanen igår, så himla snygga och tuffa! Jag älskar lakan och skulle gärna ha hundra stycken hemma (och gärna byta varje vecka). Lakan är väl dock inte att prioritera nu när en resa ska göras och då andra saker är viktigare i lägenheten, men jag ska verkligen ta mig en funderare. Skulle älska att vakna upp i dessa!