/ Allmänt /

ÅRSRESUMÉ, PART II

1112 3JULI: Jag gjorde min första tatuering, tjejerna och jag åkte på världens bästa och roligaste tripp till Köpenhamn och jag köpte min efterlängtade kamouflage-jacka. hej4 ida gravid 5AUGUSTI: Jag färgade till en ombre och blev uppmärksammad på blogg.se med just denna bild. Var även nere på augustifestivalen här i Norrköping och fyndade en liten drömfångare som jag sen gjorde till ett halsband. Bytte någonstans här i svängarna bloggplattform från blogg.se till Modeflickan, trivs fortfarande superbra! (Fick även den här månaden reda på att min bästa vän skulle bli mamma..) hej6 elin gravid 7SEPTEMBER: Jag åkte till Oslo för att hälsa på fina Bella, hon bodde i Bergen innan precis som jag. Jag fyllde även 24 år denna månad och tillsammans med Natta hade vi fest med temat "lösögonfransar". (Fick reda på att ytterliggare en tjejkompis skulle ha barn..) hej8 9OKTOBER: Shoppade lite fina höstplagg och gjorde det hemtrevligt i mitt rum med ny kudde. (Tro det eller ej, men även denna månad fick jag den fantastiska nyheten att en nära vän ska bli mamma..vem får ni veta om någon dag eller två =) hej10 1112NOVEMBER: Jag köpte min underbara t-shirt från BIK BOK som jag bara älskar. Var även med i ett reportage i Expressens "spaningssida" gällande mode vilket såklart var väldigt roligt! Och jag trivdes kanon i min neonmössa. hej 13 1415 DECEMBER: La upp mitt första sångklipp på denna blogg, gjorde om lite i mitt rum och köpte fina dekorationssaker. Färgade även bort min ombre och firar numera in det nya håret i en betydlig ljusare hårton =) hej hej hej Det sista halvåret har varit mest spännande detta år. Upplevt så mycket roligt när jag tänker tillbaka. År 2013 kommer bli så händelserikt, bara för att nämna några saker: börjar jobba på mitt nya jobb, tre vänner ska bli mammor och två bröllop ska upplevas ♥  hej VÄLKOMMEN 2013!
/ Allmänt /

ÅRSRESUMÉ, PART I

12JANUARI: Jag firade in det nya året i Bergen med min fina Pazze, kvällen slutade med utgång innan vi gick hemåt och spelade in världens roligaste mobilfilm som jag än idag skrattar så jag gråter av. Pazze drog sen till Australien och kvar lämnade hon sin favorit-bomberjacka, även jag älskade den så jag fick den som ett litet minne hej3 4FEBRUARI: Jag fick en betydligt kortare frisyr och jag möblerade om och kom i ordning i våran nya (men sjukt äckliga) lägenhet. hejhej_195716059 6MARS: Våren kom till Norge och vi satt på uteserveringar, grillade och hade det väldigt bra. Inhandlade även en underdel till min bikini till sommarens kommande resa. Mycket nöjd! hej8 9 APRIL: Jag poserade till bloggen i mitt snygga läppstift och gjorde om mina shorts mer trashiga och till det populära "dip dye". Överraskade även mina tjejer där hemma denna månad, men har tyvärr ingen bild från det. hej1110MAJ: Njöt av den sista månaden i underbara Bergen. Här är det jag och norska Cassandra som sitter på resturangen Harbour. Passade även på att ta fina foton överallt innan jag åkte hem, det är en av dom vackraste städerna jag sett. hej 1314 15 JUNI: Mamma kom till Bergen och hjälpte mig att flytta hem, sorgligt efter ett helt år..men ändå skönt på något sätt. Jag drog till Cypern med fina vänner och levde som en kung, en oförglömlig resa. hej hej Resterande sex månader dyker upp i morgon.. =)
/ Outfits /

Tjuvtitt

DSC04134 Nyårsoutfiten är klar. Här har ni en liten tjuvkik på den =) I morgon får ni se hela, tror det kommer bli väldigt bra! hej hej (Nu tänkte jag börja summeringen av mitt första halvår 2012, det dyker upp här om en liten stund..)