/ Allmänt /

En god start

 
Idag blev det en väldigt söt start på dagen, galet god dock! Har egentligen inte tid att sitta här, måste göra mig i ordning snabbt som attan nu. Ska snart ta bilen "ända" till Sköllersta, det ligger rätt nära Örebro om någon finular på det =) En gymnasievän bor där som jag inte träffat sedan hennes bröllop för två år sen så det ska bli trevligt!
 
Niclas kommer förvandla sovrummet medans jag är borta idag, igår köpte vi nämligen väggfärg. Jag är så jäkla nervös (och taggad) över resultatet, det blev nämligen två nyanser mörkare än vi tänkt. Håll en tumme för att det blir bra!
/ Mode/Inspiration /

Ballongärmar

 
 
På lördag vankas det lite examensfirande för en tjejkompis som blev klar med sin utbildning nu till sommaren. Grym är hon! Jag sprang på den här toppen på BIK BOK's rea häromdagen och för en hundralapp så blev den min. Fastnade för den djupa ringningen fram och bak samt mönstret, att den även har ballongärmar är ett stort plus!
/ Allmänt /

Färgdjungeln

 
 
Färgerna här ovan är från Alcro, bilden ovanför har en annan färgkod.
 
Nu har vi hamnat i djungeln av färgkoder igen. Om allt går som planerat så ska vi spackla sovrummet i morgon samt måla på torsdag, eller Niclas ska få äran att göra det. Dels för att jag är sämst på att måla (tar alltid för mycket färg på rollern så det rinner och har sig) och sen ska jag även till Örebro över dagen. Jag har just nu fastnat för färgen på bilden högst upp, bilden är lånad av Linda. Hon tipsade mig om färgen på Instagram och den var verkligen SÅ fin! 
 
Jag gillar även färgen längst ner till vänster här, Silverpil, den kan ni se här! Den ser ju mer grön ut. Det är så galet svårt alltså! Vi har ju även en mörkgrå plastmatta i sovrummet så det gäller att få rätt nyans och att det inte blir för mörkt i sovrummet eftersom vi bara har ett fönster. Hej beslutsångest!