/ Hemma hos mig /

På äppellådan

 
 
Har flyttat om lite här hemma, gör det titt som tätt. Jag tyckte det var så mörkt på äppellådan förut, det var ju en svart liten tavla som stod där samt en svart schifferplatta med ett grått ljus på. Beställde en ny liten poster från Desenio.se (hemsidan med finaste tavlorna) och jag tyckte det blev mycket bättre nu. Jag hoppas på att min tidningshög växer snart också. Nu får vi se hur länge det får se ut såhär, hehe.
/ Allmänt /

Lite mer vardag

 
 
Jag är ju så fruktansvärt dålig på att lägga upp vardagsbilder nuförtiden. Kameran följer inte med lika mycket överallt längre och mobilen levererar ju inte alltid kanonbilder, tyvärr. Hanna kom med den briljanta idén igår kväll att vi skulle äta scones-frukost tillsammans idag och satan så gott det är! Det gör man för sällan.
 
Sambon har varit på sjön sedan i onsdags kväll så har varit "gräsänka" hela helgen. Jag ska troligtvis hämta honom om en timma, som tur är så är det slut-seglat för den här gången. Så mycket som jag saknar honom menar jag! =)
/ Hemma hos mig /

En annan lampa

 
 
Vi har blivit med ny lampa till sovrummet. Den andra som vi hade (som ni kan se här) passade verkligen inte in med kristaller och spets som den hade, den lampan köpte jag till min första lägenhet som var för snart 5 år sen. Den här fick jag tips om via en facebooksida och jag tycker den passar jättebra, var dock lite kluven över om jag skulle valt svart sladd istället men tycker det blev bra såhär. Ungefär 140 kr gick den på totalt med sladd och så tror jag, ett kap!