/ Mode/Inspiration /

Inspirerande


bilder lånade av tuva

Den här gamla bilden hittade jag liggandes på skrivbordet. Gillar verkligen sådär mycket armband på en och samma gång, så snyggt att blanda. Gillar armbanden mest som är utåt, alltså det transparenta och det stora silverfärgade. Kanske får kolla efter något liknande på stan någon dag!
/ Allmänt /

Middagsbjudning

 
Igår var jag och Niclas på middag hemma hos Natta och Jocke, Lelle och Mattias kom också dit och det blev en himla rolig kväll! Vi grillade, drack lite cider, lekte en skitrolig lek och satt och skrattade till efter midnatt. Man var ju inte allt för pigg på jobbet idag efter fyra timmars sömn, men det fick gå =) Idag har jag och "snickarn" som jag ibland kallar honom, målat om hans sovrum. Ett till lager färg ska på, sen ska jag nog ta mig ett glas vin och känna mig duktig.

Värdinnan som vi var hos igår har gått två dagar över tiden nu.. Kom ut nu lillan, vi längtar efter dig!
/ Skönhet /

Hair talk

 
Angelica Blick

Idag står det klippning på schemat, närmare bestämt om ungefär en timma. Håret växer sjukt fort nu för tiden, men det är ju också för att jag klipper det relativt ofta. Trivs ju verkligen i kortare hår och så fort det blir för "långt" och i en sån där ful-längd så får jag panik och sätter upp det. Angelica var så fin i sin page, så hon får vara lite av en inspiration, min kanske till och med blir snäppet kortare =)