/ Allmänt /

Mobilbloggar
Greetings from Gothenburg. Eller ja, nu befinner vi ju oss i Småland egentligen då vi kom hit för någon timme sen. Igår åkte vi ju till Göteborg med två av våra vänner, drog en vända på Liseberg som var hur roligt som helst. Åkte både det ena och det andra innan spöregnet kom och det ändå var dags att gå tillbaka till hotellet igen för att göra i ordning sig för att sen gå ut och käka. 

Idag har vi strosat runt på stan, ätit god räksallad och njutit av solen. Har haft två underbara dagar på västsidan av Sverige. Nu är vi som sagt i smålandsskogarna och här blir vi nog kvar till på onsdag, man har ju semester =)
/ Allmänt /

Årets första riktiga dopp

 
Igår gick jag på semester, en sån jäkla härlig känsla! Det firades med att åka ut till en sjö igår kväll för att bada i denna värme. Jag har badat i pool tre gånger denna sommar, men det räknas ju inte. Men alltså, vilket jäkla högtryck det är. Helt bananas, minns inte att det varit SÅHÄR varmt någon sommar. "Sommaren 94, säger alla. Då var det varmt!" Ja och jag var sex år då och har inget minne av det direkt, haha.
 
I morgon drar vi iväg till det första semesterstoppet, Göteborg. Ska bli underbart, datorn hänger nog med!
/ Allmänt /

Snart är det semester

 
 
 
När man inte har gått på semester än så får man spendera helgerna såhär, det gjorde vi för lite mer än en vecka sedan. Helgen som var nu jobbade jag tyvärr (sista helgen på ett litet tag dock) men snart ska vi ut i skärgården igen. Troligtvis blir det nästa vecka någon gång, då kommer jag ha gått på semester och vi har alla tankar till vårt förfogande. Det första semesterstoppet kommer dock göras i Göteborg redan i helgen med den här bruden och hennes sambo, längtar ihjäl mig!