/ Allmänt /

Big balloons

 
Jag hade en jättebra födelsedag i tisdags, tusen tack för fina gratulationer! Hämtade ut dessa ballonger dagen till ära, jag hoppas verkligen att dem står sig till lördag då tjejerna kommer hit på middag. 3-5 dagars hållbarhet sa dom på Partyland, så håll gärna en tumme eller två på att dom överlever =)
 
Idag sitter jag med skolarbete, medieval och kanalstrategi. Intressant kurs, men väldigt kort. Tänkte leta lite duknings-inspo mellan varven, det lätt att tankarna drar iväg lite när man verkligen MÅSTE plugga...
/ Allmänt /

Födelsedagsfrukost

 
Igår gick jag och la mig som 26 år, men vaknade idag som 27-åring =) I morse blev jag väckt av Niclas med lite sjönsång (en väldigt kort snutt av ja må hon leva, haha) och te på sängen. Supermysigt, älskar att fylla år! Det fick bli en kaloribomb till frukost idag, american pancakes och nutella. Så gott!
 
Idag är jag ledig så jag tänkte passa på att hämta fasters troll på förskolan, fika med honom på stan innan vi åker hem hit och fixar med kvällens middag. Niclas föräldrar kommer hit då samt min familj, ska bli gott och mysigt =)
/ Hemma hos mig /

Lamporna är uppe

 
 
Lamporna är uppe och jag är så (ursäkta språket) förbannat glad att jag valde dom trots allt. Tänkte att det "skrek" lite IKEA om dom för att dom blivit så populära, men jag är sååå nöjd! Det blev ett helt nytt sovrum med den grå väggen och med guldfärgen i lamporna blev det helt perfekt. Jag älskar vårt sovrum!
 
Tycker ni också att det blev bra? =)