/ Allmänt / Gravid/barn /

Kroppstankar


Ligger just nu och solar på en klippa i skärgården. Jag känner mig så fruktansvärt obekväm i min bikinikropp den här sommaren, mer än vanligt. I november förra året såg jag fram emot sommaren något enormt, äntligen skulle jag slippa skämmas över min kropp och istället få visa upp min gravidmage. Tänkte att jag skulle vara väldigt osmidig i och ur båten också, jag hade ju varit i vecka 34+6 idag. Även fast magen inte hann bli så stor så kände jag på mig hur mycket jag skulle trivas i den kroppen.

Istället sitter jag här med en sladdrig mage och troligtvis några fler kilon på kroppen än förra sommaren. I två veckor efter förlossningen låg vi bara i stort sätt hemma jag och Niclas. Åt onyttiga grejer, beställde hem mat för att slippa handla och gå ut bland folk, ville inte visa mig. Varken med magen (eftersom den skulle försvinna snart) och utan (eftersom folk troligtvis skulle fråga hur jag mådde). Betéendet med att äta fel fortsatte olyckligtvis en tid framåt också och har ju givetvis satt sina spår både här och där, svårt att komma ifrån det där förbannade mönstret. 

Nej ni, nu svettas jag ihjäl här på berget. Jag vet ju att kroppen inte förändras av sig självt, jag vet det. Svårt att inte tänka på att jag skulle varit gravid nu bara. Nu ska jag försöka ta mig i vattnet, badkruka som jag är. Hade jag varit några kg lättare så kanske det inte hade varit lika svårt, vem vet. 
/ Allmänt / Hemma hos mig /

Brickbord

 
 
 
Idag tog en ny hörna form här hemma. Lister saknas på den vänstra sidan på väggen som ni ser, men det får snickarn i hemmet ordna så småningom. Vi älskar att bo här! I morgon ska vi på möte med föreningen angående renoveringen som ska göras, det blir spännande! Både kök, badrum, tak, fönster, trapphus och mycket mer ska göras om och enligt planen börjar allt ta fart redan i augusti. Hoppas det blir så!
/ Allmänt / Hemma hos mig /

Mässingshandtag


I torsdags köpte jag nya dörrhandtag till lägenheten, dörrarna är också nya. Mässingshandtag kändes givet, förr gillade jag inte mässing alls men nu älskar jag det. Konstigt att man kan ändra stil bara sådär =)

Idag ska vi köra ett race här hemma. Det är fortfarande massor av kartonger som står överallt, inga tavlor är uppsatta och det känns bara sjukt rörigt. Efter frukosten så blir det att skruva ihop en ny byrå som vi köpte i förrgår, tror den blir jättebra. Så fort vi kommit i ordning så kommer jag knäppa lite bilder med kameran, vill ju visa er hur vi bor nu!