/ Allmänt / Gravid/barn /

Kroppstankar


Ligger just nu och solar på en klippa i skärgården. Jag känner mig så fruktansvärt obekväm i min bikinikropp den här sommaren, mer än vanligt. I november förra året såg jag fram emot sommaren något enormt, äntligen skulle jag slippa skämmas över min kropp och istället få visa upp min gravidmage. Tänkte att jag skulle vara väldigt osmidig i och ur båten också, jag hade ju varit i vecka 34+6 idag. Även fast magen inte hann bli så stor så kände jag på mig hur mycket jag skulle trivas i den kroppen.

Istället sitter jag här med en sladdrig mage och troligtvis några fler kilon på kroppen än förra sommaren. I två veckor efter förlossningen låg vi bara i stort sätt hemma jag och Niclas. Åt onyttiga grejer, beställde hem mat för att slippa handla och gå ut bland folk, ville inte visa mig. Varken med magen (eftersom den skulle försvinna snart) och utan (eftersom folk troligtvis skulle fråga hur jag mådde). Betéendet med att äta fel fortsatte olyckligtvis en tid framåt också och har ju givetvis satt sina spår både här och där, svårt att komma ifrån det där förbannade mönstret. 

Nej ni, nu svettas jag ihjäl här på berget. Jag vet ju att kroppen inte förändras av sig självt, jag vet det. Svårt att inte tänka på att jag skulle varit gravid nu bara. Nu ska jag försöka ta mig i vattnet, badkruka som jag är. Hade jag varit några kg lättare så kanske det inte hade varit lika svårt, vem vet. 
#1 / / Erika- familjeliv, träning och inredning:

Åå vad jag känner med dig :( Är så himla ledsen för vad ni fick gå igenom och jag håller tummarna att ni snart blir gravida igen. Förstår även känslan av att inte känna sig bekväm i sin kropp. Men du ÄR så fin! Tänk om man var lika snäll mot sig själv som man är mot andra. Vi har ju bara en kropp och ett liv. Stor kram!

#2 / / Emelie :

Å men du är så fin vännen. <3 Förstår ändå att det måste kännas jobbigt och jag hoppas snart att ni får ett nytt knyte att glädjas och längta efter så att ni kommer ha en liten bebis nästa sommar istället. Kram!

#3 / / Emelie :

Å men du är så fin vännen. <3 Förstår ändå att det måste kännas jobbigt och jag hoppas snart att ni får ett nytt knyte att glädjas och längta efter så att ni kommer ha en liten bebis nästa sommar istället. Kram!

#4 / / Jonna :

Det är så härligt att du vågar vara ärlig! En graviditet gör att man ändras både fysiskt och psykiskt och att gå igenom alla förändringar och inte få behålla sitt barn måste vara hemskt! Jag hoppas verkligen att ni får uppleva ett barn till. Förresten måste jag ändå såga att du är väldigt vacker på bilderna som du lägger ut på bloggen och de jag sett ibland på instagram.

#5 / / Elin:

Finaste Emelie ❤️❤️