/ Allmänt /

Busy

 
Praktiken är full igång och jag har redan varit här i 7,5 dag av tio möjliga. Har jag sagt att det går galet snabbt? Jag pendlar ju också vilket betyder att jag är borta elva timmar om dagen, vilket bidrar till en trött tjej hemma på kvällarna som inte orkar sätta sig vid datorn, därmed utebliven bloggning. Jag finns ju dock på Instagram där jag är rätt flitig, @emeliecatrine heter jag där. Det är väldigt spännande här på Markus Reklambyrå, hittills har jag fått göra en hel del skarpa jobb (alltså sånna som ska ut till kund) och även varit med på after work. I morgon är det tydligen dags för det igen och jag är alltså bjuden än en gång, man tackarrrrr! 
 
Ibland känner jag mig dock som en liten myra på det här stället, alla är så otroligt kompetenta och duktiga och jag som endast gått ett halvår på min utbildning har mycket kvar att lära. Det är ju därför jag är här dock, I guess =)
/ Allmänt /

Entrén på reklambyrån

 
NU HAR JAG BÖRJAT PÅ MIN PRAKTIKPLATS! Det är visserligen bara två veckor den första perioden så det är egentligen inte så mycket att skryta med, hehe. Jag trivs i allafall hur bra som helst hittills, Markus Reklambyrå heter företaget. Alla är väldigt trevliga och jag får sitta med lite småprojekt, både på "låtsas" men även skarpa som ska ut på webben eller liknande. 
 
I morgon skulle Markus tydligen ha en mingelkväll med mat och dryck tillsammans med en ny kund för att fira ett framtida samarbete så jag är också välkommen då vilket känns superkul, det blir alltså att stanna kvar på byrån efter arbetstid en stund. Det blir spännande! Kul att se hur allting går till i verkligheten så att säga =)
/ Allmänt / Hemma hos mig /

Storstädat

 
 
 
Igår storstädade jag här hemma, det såg verkligen ut som skit innan. Har verkligen inte orkat den sista tiden då det har känts som att dagarna flygit iväg och man har varit trött på kvällarna. Såhär på våren blir jag alltid så pysselsugen också, vill köpa nya kuddfordral och fina dekorationer till hemmet. Gah, inte roligt när man måste lägga pengar på andra saker!