/ Hemma hos mig /

Ny hörna

 
 
Hörnan bredvid soffan har bytts ut, äntligen är jag nöjd! Såhär såg det ut tidigare, lite murrigt för min smak tror jag. Man ändar sig fort har jag märkt, haha. Det tar väl ett tag innan man har hittat sin stil till hundra procent, men är på god väg tycker jag. Gillar svart och vitt som bas, lite grafiska mönster, industri, enkelt och stilrent och modernt blandat med lite robust. Förstår ni? Det är knappt jag gör det själv =)
 
Det nya brickbordet fick jag tips om via Instagram och det finns på Rusta för en hundralapp, galet nöjd och jag tycker det gjorde sig väldigt bra där i hörnet. Ni ska få en mer helhet någon dag så ni ser hur allt ser ut tillsammans i vardagsrummet.
/ Resor /

PARIS BY NIGHT

 
 
Två fantastist vackra bilder från Paris. Jag använder ingen värsting-kamera, men ändå tycker jag att bilderna blir riktigt bra. Det är ju redigeringen som gör en hel del i försig. Paris är en stad jag tycker att alla ska besöka om man har möjlighet, det är verkligen otroligt vackert överallt. Gamla byggnader, kära par överallt, fina områden och bara en härlig stad att gå och promenera i.
 
Den sista bilden är tagen från platsen Trocadero, rakt över Eiffeltornet med en fantastisk utsikt.
Det var nog det mest romantiska jag någonsin upplevt, vill inte vara allt för klyschig men det var faktiskt så =)
/ Allmänt /

Söndagen ur två vinklar

 
 
Började dagen med att bjuda sambon och bästa vännen på sconesfrukost, det var väldigt uppskattat. Scones gör man alldeles för sällan, måste bli ändring på det då det är så jäklarns gott ju! Körde sen en söndagsklassiker och bäddade rent i sängen och efter det blev det OS för hela slanten. Har haft en väldigt skön dag, gått runt osminkad med håret i en bulle och i sköna mjukisbrallor. I morgon fortsätter lugnet, är nämligen ledig =)