/ Allmänt /

Ny design

 
Nu tänkte jag banne mig försöka komma igång med bloggandet. Ser ni att jag gjort om designen? Gillar att det är ljust och fräscht nu, vi får se om den är klar såhär. Men... har tyvärr råkat slarva bort kommentarsfältet, hur man nu kan göra det? Haha. När man trycker "kommentera" så hamnar man på startsidan igen. 

Tänkte höra om någon av er är bra på bloggdesign och vet hur jag ändrar tillbaka? (Det funkar att kommentera från mobilen). Hör av er om ni kan/vill hjälpa mig =)
/ Allmänt /

En födelsedag firad sen sist

 
 
För 1,5 vecka sen så hade mannen i huset födelsedag. Hela 32 år fyllde han, det firades såklart med både paket och prinsesstårta. Han fick en tårtbit redan på söndagmorgonen, det uppskattades =) En fin tröja låg i mitt paket samt bidrag till en vinterjacka som han nu har köpt.
 
Har inte haft sugen att blogga den senaste tiden, heller inte alltid haft tiden. Nu har jag snart gjort klart min sex veckor långa praktikperiod och det känns supertråkigt, har trivs så otroligt bra! På måndag börjar skolan igen, det känns lite vemodigt faktiskt.
/ Allmänt /

Lite lyx

 
Bjuder på en riktig pose från min födelsedagsmiddag jag hade i september. Hade varit och sminkat mig hos en jättegullig tjej då, blev supernöjd! Kul att lyxa till det lite mellan varven, det gör jag alldeles för sällan =)
 
MEN på torsdag väntar ett frisörbesök i allafall, så skönt! Det var tre månader sen sist och nu behöver håret en uppfräschning, frågan är vad jag ska göra. Antingen blonda slingor som vanligt eller något helt annat, jag som har beslutsångest gällande typ allt måste nog bestämma mig snart...för både mitt och frisörens bästa!