/ Hemma hos mig /

Inflyttningspresent

 
 
Tidigare ikväll har min familj varit här och ätit middag, jag bjöd på klassisk spagetti och köttfärssås med riven parmesan. Supergott och enkelt! Allt är ju inte klart här i lägenheten än, men vi börjar komma allt mer i ordning. Matbordet är ju klart och det var lite därför vi ville bjuda in på middag och även tacka för hjälpen med flytten och målning. Fick fina blommor i inflyttningspresent och denna otroligt fina ljusbricka, har en liknande redan men den här fick en plats direkt på vardagsrumsbordet =) Nya mattan skymtar även på första bilden, den tänkte jag visa en bättre bild på i veckan.
 
Har varit lite dött här inne på sistone, men vi har varit i Småland över helgen hos Niclas vänner så tiden har inte riktigt funnits. Internet funkar fortfarande inte på min dator, men tur att man får låna sambons att blogga ifrån!
/ Allmänt /

God fortsättning!

 
 
God fortsättning på er! Vårt Internet har krånglat så därför har det inte blivit någon uppdatering. Jag bjuder på två små bilder från julafton i allafall. En bild på mig lovade jag ju häromdagen, lite dålig kvalitét dock men så kan det bli. På juldagsmorgonen innan allt firande så öppnade jag och sambon våra paket som vi fick från varandra. Han blev jättenöjd över skorna jag hade köpt samt flugan, den åker nog på på nyårsafton =) Av honom fick jag en trådkorg (som jag tyvärr måste byta då jag fick den av pappa i förrgår när vi firade) samt pengar till NY-resan.
 
Jag har haft två dagar med jättebra och mysigt julfirande och jag har fått så mycket fina julklappar. Idag har jag hunnit med att jobba fyra timmar och snart är det dags att börja fixa i ordning sig för kvällen så det vankas fest! Som alltid dessa hemvändar-dagar när hela stan är ute och flänger =)
/ Allmänt /

Julmys och två vinster

 
 
Igår var det dags för julklappsmys och spel igen! Denna gång bytte vi ut två deltagare som var med sist till fyra andra. Två av dem hemkomna från plugget i Östersund och Lund, mycket uppskattat! Jag vann två finfina grejer som ni ska få se. Vi åt massa gott också, precis som det ska vara!
 
Blir ju lite gles bloggning nu har jag märkt och snål med bilder på mig själv är jag också! Ska försöka knäppa någon bild i morgon, på hon som driver denna blogg så att säga. Hoppas ni inte glömt hur jag ser ut =)