/ Inredning /

Vas

DSC04859 Jag fyndade den här fina lilla vasen när jag var på IKEA sist också, designad av Emma Dafnäs. Så enkel men med lite fina bubblor i som detaljer, tror jag gav 19 kr för den. Min vita tulpan gör sig fint där i! hej Idag jobbar jag sista arbetspasset för denna vecka och det ska bli så jäkla skönt. I morgon ska jag klippa och färga håret, är så spänd över det men jag längtar så jag spricker! Äntligen kan man få känna sig lite fin. Resultat kommer i morgon eftermiddag alltså, kika in då..
/ Diary /

Diary

Det var längesen jag skrev ett inlägg med lite tankar, vet att det brukar uppskattas så jag gör det när jag ändå har det på hjärtat så att säga. Låg i skumbadet förut och låg och tänkte på bloggen, jäklar vad längesen det var man bara la upp en bild man hade knäppt och bara "tjena, här ligger jag". Nu har det blivit mer eftertanke i bilderna jag lägger upp, vill vänta till ljuset är bra i lägenheten osv för att få till så bra bildkvalitét på bilderna.. Men vad fasen, vad skadar det att lägga upp någon dassig bild någongång då och då? Man lever ju inte i en inredningstidning direkt, inte modetidning heller för den delen.. hej Undra hur många bloggare som egentligen ligger i halvnoppriga mjukisbrallor framför tv:n en söndagkväll, tepåsen genomblöt på bordet och sängen obäddad i sovrummet? Egentligen ser det dock ut som kvällsmaten uppdukat helt perfekt, helst i färgordning. Kuddarna är uppbuffade i soffan och i sovrummet är det nyplockade blommor på nattduksbordet. Gah, ibland blir man tokig! Självklart faller jag in i det där ibland jag också då jag älskar att fota och lägga upp fina bilder (det ska jag inte sticka under stolen med) men känns som om fler människor borde ta steget ut och liksom "här är jag, dassig efter en hård lördagsnatt!". Någon som förstår hur jag menar? hej Är det något jag bör bli bättre på? Slänga ut lite mer vardagliga bilder där allt inte verkar vara perfekt?
/ Inredning /

Nytt i hörnan

DSC04858 DSC04862 När jag var på IKEA i söndags så köpte jag som sagt nya sängben, tanken var att ta bort sängstommen helt. Dock kom vi på den briljanta idén att spara sänggaveln upptill - och det blev så HIMLA bra! Att jag inte har tänkt på det förut? Nya lakan införskaffade också, som alltid när jag åker dit..dessa gick på 99 riksdaler så det var ju inte ens att fundera över =) Älskar denna del av rummet!