/ Allmänt / Foto /

emeliecatrine @ Instagram

När jag inte sitter vid min lilla silverfärgade laptop och bloggar så kan man ju hänga med i mitt liv på Instagram, om man nu tycker det skulle vara intressant. Riktigt kul är det faktiskt! På bloggen gillar jag att ha det stilrent, fina bilder och lite text medans jag på Instagram kan lägga upp bilder på min slaffsiga pizza och få folk att gilla det, haha. Men det är härligt tycker jag, konstraster. Man kan ju inte vara proffsfotograf jämt liksom ;)
/ Allmänt / Outfits /

Sunday

Igår blev det fest, hemmafest hos en kille jag känner! Det var i princip bara grabbar och jag, men det var faktiskt lite omväxlande och kul att prata om nedsänkta bilar, fälgar och öl. Haha! Blev några glas där på kvällskvisten så idag är jag lite seg, men skönt att man typ aldrig mår dåligt. Har i allafall tagit bilen och åkt ner och köpt världens godaste pizza, ingen fett-pizza utan tunn italiensk med parmesán. Mumma! I soffhörnet ligger jag nu och jag funderar starkt på att ta mig ett glas med iskall cola..
/ Mode/Inspiration /

Grått

Nu kör vi igen! Saknade det alldeles för mycket. Jo, tänkte visa dom här garderobsfynden som jag hittade för ett tag sen. Har velat ha ett par grå jeans länge och tänkte köpa Dr Denim, MEN så fann jag dessa i en kartong. Ni minns väl när det var modernt med jeansleggings? Höhö.. Dom är lite låga i midjan, men med en tröja över så blir det kanoners. Dom invigs på nytt idag när det vankas kalas!