/ Resor /

Central Park

 
 
 

Nu har jag fått skäll av bästis för att jag inte har lagt upp fler bilder från resan, haha. Skäms på mig, har dock varit så sjukt trött dessa dagar efter jobbet så orken har inte funnits där, men nu så. Här ser ni lite bilder från när vi satt i Central Park en sjukt varm dag i New York. Tror det var andra dagen på resan. Vi köpte med oss godaste baguetterna (jag tog kryddiga köttbullar i tomatsås med parmesan), färsk frukt och dricka och satte oss och njöt. Sög in solen, promenerade, tittade på folk, åkte häst och vagn och försökte förstå vart vi befann oss någonstans. Jag har fortfarande inte fattat att jag har varit i USA, rätt svårt att ta in faktiskt =)
/ Resor /

Sju shoppingpåsar

 
 
 
Igår blev det en riktig shoppingdag i SoHo, hittade verkligen massa fint! (Bilderna är dock tagna vid Times Square) Jag har inte shoppat grejer till mig själv på jag vet inte hur länge, så äntligen har fina linnen, väska, skor, smycken och även lite kläder till sambon inhandlats. Måste dock byta en shortsdress jag köpte som jag aldrig provade, den satt inte alls bra.
 
Den här staden är verkligen grym, den levererar både på mat och shoppingfronten. Ikväll tänkte vi testa utelivet, spännande! Idag på dagen får vi dock se vad vi hittar på, vädret ser sisådär ut.
/ Resor /

Hello from New York

 
 
Hej säger jag från New York! Jäklar, jag kan fortfarande inte fatta att jag är här. Jag har alltid älskat USA fast jag aldrig varit här innan, får liksom på riktigt säga tio gånger om dagen "alltså kan ni förstå vart vi är eller?!". Att se alla skyskrapor, flaggor, gula taxibilar, höra den riktiga amerikanskan och ha picknick i Central Park är nästan helt overkligt. Det är galet att förstå. Nu har vi varit här i lite mer än två dagar, åker inte hem förrän på söndag så innan det ska det shoppas massor, äta massa gott och vi ska uppleva en hel del =)
 
Idag sticker vi till SoHo för att kolla utbudet av shoppingen, är taggat till tusen!