/ Allmänt / Hemma hos mig /

Syrener

 
 
Plockade två syrenkvistar igår när jag var ute och gick en promenad med Cindi, vi är hundvakt några dagar. Jag satte dom sedan i min nya vas, även den loppisfyndad. En guldtia fick jag ge för den också, älskar den kantiga formen på den. Gillar verkligen ljuset på bilderna när solen lyser in, snart är sommaren här.
/ Allmänt / Mode/Inspiration /

Ny ägare

 
 
Här har ni ett till fynd från loppisen. (Jäklar i min lilla låda vad jag börjat blogga nu va, jag tycker ju fortfarande att det är roligt även om jag uppdaterar väldigt sällan nu för tiden. Jag älskar ju att fota)
 
Den här gav jag bara ynka 10 kr för, helt galet ju, haha! Det var en tjej i min ålder som sålde den och jag har banne mig bara svarta jackor så denna ljusgrå "parkasmodell" kändes given för det lilla priset. Innerfodret var lite trasigt, men det är ju ingen som ser.
/ Allmänt / Hemma hos mig /

Loppat mig

 
 
Titta vilket fynd jag gjorde idag när vi stod på loppis! Eller ja, fick betala 95 kr för två likadana för jag vågade inte pruta av den gamla farbrorn. Köpte alltså två stycken av denna ljusstake, tänkte ha en här hemma och ta ut den andra till landet sen. Är så nöjd! Köpte även en vas, jacka, väska samt två barnböcker till fasters troll som han ska få. Ska visa det med så småningom.
 
Det gick hur bra som helst på loppisen idag. Solen strålade och vi fick massa sålt, en hel drös med (fula) kläder som jag bara ville bli av med, tjoho! Minst en femhunka rikare och det känns väldigt bra, det var ju mer än vad jag kom dit med så att säga =)