/ Mode/Inspiration / Outfits /

Gott nytt år!

 
 
Ville bara kika in och önska er ett gott nytt år! Jag och Niclas är bortbjudna till våra vänner ikväll för en trerätters-middag med våra andra vänner också. Deras små tjejer kommer vara med under den tidiga kvällen så det kommer bli ett ganska lugnt nyår, det passar oss superbra! En massa spel ryktas det om också, tjoho!
 
Här ovanför ser ni lite av det jag ska ha på mig. Nya örhängen och ett linne inhandlades igår och den lurviga koftan har jag lånat av mamma, till det blir det en paljettkjol! Ja, gott nytt år då alla godingar =)
/ Resor /

Random pictures of New York

 
Efter att jag gjorde min årsresumé så märkte jag att det blev en hel del New York i svaren. Inte så konstigt i försig eftersom att det var en dröm för mig som blev uppfylld när jag åkte dit. Vi (jag och två tjejkompisar) var ju där en vecka, har ju därför en hel del bilder från resan så jag tänkte att jag kunde visa er några som bara har blivit liggandes i mappen!
 
 
Sightseeing i häftiga Brooklyn.
 
 
Storstadspuls precis intill Central Park.
 
 
Frihetsgudinnan fotad från "The Staten Island Ferry". 
 
 
En riktig amerikansk måltid. (Man åkte rulltrappa upp till alla restaurangbord och stod i kö och väntade på ett ledigt bord). Hamburgertallrik med världens största cola, kanske kommer en bild på den en annan dag!
 
 
En del av New York Film Academy nere vid södra Manhattan. Undra om någon kändis tagit examen härifrån?
 
 
Dom traditionella skolbussarna, häftigt att se på riktigt och inte bara i filmer =) 
 
 
Jag kanske skulle göra en liten guide av vad vi gjorde under resan, hur vi bodde osv? Eller skriva ihop något om resan överhuvudtaget?
/ Allmänt /

Årsresumé

 
Jag tänkte att jag skulle göra en liten resumé av året som snart har nått sitt slut. Några kanske tycker sånna här listor är jobbiga och tråkiga, men för min egen del kan det vara roligt att se vad som hänt under året och vad man önskar bli bättre till nästa osv. Snodde den från UnderbaraClaraså här kommer den! 
 
Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? Ja, jag åkte både till Paris och New York.
 
 
På Carrie Bradshaw's gata i New York.
 
Genomdrev du någon stor förändring? Jag slutade jobba och började plugga istället, det bästa valet jag kunde göra för jag trivs så otroligt bra!
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, en. Cissi!
 
Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas? När vi firade Alla hjärtans dag i Paris, det var ju något utöver det vanliga!
 
 
En favoritbild från vår weekend.
 
Dog någon som stod dig nära? Ja, tyvärr. Min farmor somnade in i höstas, det var jobbigt!
 
Vilka länder besökte du? Frankrike och USA.
 
Bästa köpet? Oj, det måste nog ha varit helikopterturen över Manhattan. Sen måste jag nog säga mitt skrivbord.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Återigen, resan till NYC. Det var magiskt att äntligen åkt dit!
 
Saknar du något under år 2014 som du vill ha år 2015? Mer middagar och små-trippar med vännerna kanske, är dålig på att ta mig råd till "upplevelser".
 
 
Från Idas bröllop i somras. Bruden i rosa är en sköning att hänga med, dock är hon inte med i "gänget" så att säga. Annars har ni (nästan alla) mina tjejer här..och mig på hörnet!
 
Vad önskar du att du gjort mer? Skrivit i min personliga dagbok.
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Tittat mig själv i spegeln och tänkt "usch".
 
Favoritprogram på TV? I höstas var det Idol, Hollywoodfruar och Torpederna.
 
Bästa boken du läste i år? Räknas inredningstidningar.. (I såfall Sköna hem), läser tyvärr inte böcker!
 
Största musikaliska upptäckten? Musikaliska vet jag inte, men Ariana Grande blev ny för mig och hennes låt "Problem" är ju kanonbra!
 
Vad var din största framgång på jobbet 2014? Hmm, jag vet inte riktigt faktiskt!
 
Största framgång på det privata planet? Att släppa på alla känslor. Jag är extremt dålig på att berätta vad jag tänker och känner, men efter en kväll i somras så vågade jag släppa allt och tänk att det genast kändes bättre efter det. Mer sånt!
 
Största misstaget? Kan inte komma på något just nu. Jag är felfri, haha skoja!
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har både varit jätteglad samt gråtit en del det här året, så inget av det tror jag.
 
Vad spenderade du mest pengar på? New York resan i det stora hela, blev väl totalt 20 000 kr allt som allt med resa, boende och shopping.
 
Något du önskade dig och fick? Ett "jag älskar dig" från N. Det tog alldeles för lång tid innan vi sa det till varandra, hehe.
 
Något du önskade dig och inte fick? Fler dagar i New York, tiden gick så fort.
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2014? Jag var i skolan på dagen, sen lagade sambon middag på kvällen åt mig, min bror och brorson som var på besök. Nästa år blir jag 27, herregud!
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer pengar! Hej fattig student.
 
Vad fick dig att må bra? Min sambo, familj och vänner.
 
Vem saknade du? Måste väl säga farmor där då, som hastigt gick bort tre dagar innan min födelsedag.
 
De bästa nya människorna du träffade? Det måste vara tjejerna i klassen. Även om man kommer från olika städer och inte har en susning om varandra innan så trivs jag väldigt bra med dom! 1,5 år till med dom och det blir en piece of cake i skolan =)
 
Mest stolt över? Att jag lämnade jobbet för att gå vidare i livet med något jag verkligen VILL syssla med i framtiden.
 
Högsta önskan just nu? En inbokad resa till värmen skulle vara drömmen.
 
 
Min senaste resa till värmen gick till Sardinien, det var i juni förra året. 
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Inte jämföra mig med andra. Uppskatta mig själv mer och inte stänga inne så många känslor.
 
 
Ser fram emot ett nytt år!