/ Resor /

Palma

 
 
 
Palma, vilken otroligt mysig stad. Helt underbar! Skulle vilja påstå att gamla stan är som en liten miniatyr av Barcelona, väldigt genuin och fin. Drinken ovanför är, tro det eller ej, en Mojito. Den godaste jag druckit, helt klart!
 
Det var hela två månader sen vi var där nu, det går så fort. Hade velat boka in en ny resa, men det får vänta. Eller ja, jag ska ju till Östersund och Åre i januari men tänkte på lite längre resor. Helst av allt skulle jag vilja ta med Niclas till New York nästa höst, men det är nog för mycket att hoppas på!
/ Allmänt /

Artonde oktober

 
Hej världen, jag lever. Just nu är jag mitt uppe i min prakik som jag nyss påbörjat samt en hemtenta i marknadsrätt som ska vara klar i morgon. Ni kan nog lista ut vad jag har ägnat tiden åt senaste dagarna. Vi hörs snart igen, tänkte att jag skulle visa lite mer bilder från Mallis-resan då =)
/ Allmänt /

Reportaget i tidningen

 
Häromdagen berättade jag ju för er att jag hade blivit intervjuad av Norrköpings Tidningar angående vårt hem. Igår var reportaget med i tidningen. Hade dock inte räknat med att vara på framsidan på en del =) Jag blev jättenöjd med reportaget i sin helhet, fotografen tog ju en del bilder som tyvärr inte kom med i, men så är det. Jag gillar dock inte bilderna på mig, men jag är alltid självkritisk. Tyvärr...
 
Såhär blev det!
 
 
 
 
 
Reportaget hamnade i ett mittuppslag, därav beskärningen =)