/ Allmänt / Mode/Inspiration /

Kappan

 
Här ser ni nya kappan som jag köpte när jag var i Stockholm, från Monki. Jag är så förbaskat nöjd! Var lite osäker på färgen där någon sekund, men det var givet med grått när jag fick på mig den. Känns toppen =)
/ Allmänt /

Storstadspuls

 


 
 
Lite bilder från min dag i Stockholm. Jag hann vara där i typ åtta timmar, men jäklar vad fort tiden gick! Jag och Hanna hann i allafall med att strosa runt på stan, käka lunch, fika och glo på folk. Hem fick jag med mig både en höstkappa och annat fint, ni ska få se vartefter.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen för jag är dödstrött, i morgon är det jobb hela dagen och sen på kvällen blir det restaurangbesök och bio med tjejerna samt deras sambos. Min grabb är ju fortfarande på Gotland, attans =)
/ Allmänt /

Är ingen morgonmänniska

 
God morgon! Idag är jag uppe i ottan, klockan ringde 05.00 och då är man ju fasen knappt människa..herregud =) På schemat idag står nämligen ett besök i huvudstaden. Ska hälsa på tjejkompis som bor där uppe, antar att det blir att strosa runt på stan och käka mysig lunch. Inviger min nya polotröja i denna kyla.
 
Vi hörs ikväll när jag är hemma igen!