/ Hemma hos mig /

Äntligen ett överkast

 
 
I fredags var vi på IKEA (för sjuttioelfte gången hittills det här året, inget mig emot egentligen då jag älskar att gå där) för att lämna tillbaka lite gardinprylar som vi köpte sist. Det blev inte alls bra så istället kom vi hem med lite smågrejer som alltid och äntligen (!) ett överkast. Tjoho! Det blev ju världens skillnad, mycket ljusare i sovrummet nu. Har man inte allt för mönstrade och mörka lakan så kan det ju vara fint att dom syns lite, men nu kan vi ju variera oss om vi känner för det =)
 
Niclas kommer väl aldrig bädda med överkastet ändå, han drar ju knappt upp persiennerna..suck, haha!
/ Inredning /

Enkel och stilren tavla

 
bild lånad från Fredrika
 
Den här tavlan beställde jag tidigare ikväll. Det har blivit en hel del tavlor på sistone, vilket är lite komiskt då jag egentligen aldrig har gillat "konst" på väggarna. Tycker det är svårt att hitta fina tavlor, det är ju inte direkt något man byter hux flux, som med kuddfodral och liknande. Hur som helst så tycker jag denna här ovanför är superfin och ser fram emot när den kommer hem i brevlådan, den kommer göra sig kanonbra ovanför matbordet. Enkelt och stilrent, det är ju min melodi =)
/ Inredning /

Empty

 
min nya favoritblogg hittar ni här, finner så mycket inspiration där.
 
Jag har lovat mig själv att jag aldrig kommer att be om ursäkt för att jag inte bloggar. Skulle aldrig i mitt liv få för mig att skriva "åh förlåt för att jag inte bloggat idag", hoppas ni har överseende med det. Som jag känner idag så kommer jag inte sluta blogga på flera år, så ni som är trogna följare kan nu andas ut =) Har varit lite tomt här på sistone och det vet jag om, det beror väl egentligen inte på något särskilt. Inspirationen dalar ju lite som allt annat här i livet och just nu flödar det väl inte idéer precis. Lägenheten kommer sakta men säkert mer i ordning och vi trivs mer och mer för varje dag, självklart kommer det fler bilder på den och dess inredningsprylar! Även fler bilder från Paris måste banne mig visas, det var ju så otroligt vackert där.
 
Vill tacka för alla fina kommentarer jag får av er, läser varenda en såklart och blir jätteglad av era ord.
Om ni har några förslag på vad ni vill se här i bloggen så tar jag gärna del av dom =)