/ Allmänt /

I skärgården


Nu är det uppdukat för fest här ute på vårt land och jag väntar bara på gästerna som dyker upp vilken minut som helst. Det vankas kräftskiva och alla är jäkligt taggade! Snapsvisorna är utskrivna, alkoholen står på kylning och musiken pumpar ut ur högtalarna. Låt kvällen börja =)
/ Inredning /

Stilrent


bild lånad av denna tjej > vi har ju likadana sängbord som på bilden och trådkorgen är snart min!

Om jag går i inredningstankar? Nejdå, inte alls.. =) Hoppas ni inte tycker det är tråkigt. Jag älskar egentligen inredning men när man bor i ett litet rum hos mamma eller hos sin kille (som i särklass just nu inte alls har den stil jag vill ha, haha) så kliar det lite i fingrarna emellanåt. Jag vill liksom inte komma och styra och ställa hos honom och det är ingen mening att fixa hemma hos mig då jag aldrig är där.
 
Vi har det mesta klart till lägenheten, det "enda" vi ska köpa är säng och matsalsbord. Annars är allt färdigt, förutom gardiner och sånna småsaker (ramar, lampor, mattor etc). Jag gillar vitt och svart inom inredning, tycker det är snyggt! MEN det måste självklart in färgklickar också, det kommer ni få se hos mig.
/ Mode/Inspiration /

Rutigt

 
Har varit en sväng och gjort lite ärenden idag, införskaffat lite pynt till kräftskivan, ingridienser till maten och lite annat smaskigt. Något som jag också var på jakt efter var en fin topp eller linne, hade sett flera fina på nätet, men icke. Jag tycker inte butikerna levererar någonting för tillfället, lite surt.
 
Fick med mig denna hem i allafall, från Gina. Vi får se om den åker på på lördag eller ej!