/ Foto /

Underbara barn


Elsa, 8 månader
 
Idag har jag fotat finaste Elsa! Vi passade på att knäppa några bilder hemma hos Natta när vi åt scones-frukost tillsammans. Hon är så fruktansvärt söt så man vill bara äta upp henne. Det var skönt att få stilla sitt begär lite, har kliat i fotofingrarna som det gör efter ett tag =) Jag har sagt det förut men jag säger det igen, är så glad att jag har så fina människor och barn omkring mig om dagarna!
/ Allmänt /

Den ständiga frågan

 
Här sitter jag just nu, har precis kollat klart på "Veckans brott". Har jobbat en sväng idag också, tyvärr fick jag världens magont under passet så det gick inget vidare. Har fått som allergiska reaktioner i magen till och från de senaste tre åren så jag måste kolla upp det där!
 
Men till rubriken då, det ständiga frågan jag får av folk i min omgivning; "Men när ska ni ha barn då?"
Haha, amen va =) Jag tycker absolut inte att frågan i sig jobbig, egentligen tvärtom då det är lite roligt att folk är så intresserade av mitt och Niclas förhållande. Eftersom jag hann vara singel i fem år innan jag träffade honom så förstår jag ju att folk är nyfikna. Nej ni, här planeras inga barn. ÄN! Självklart skulle han kunna bli pappa till mina barn, annars hade jag ju aldrig velat att detta skulle bli seriöst. Men vi har inte ens träffats ett år och jag vill inte göra något förhastat. Jag blir typ chockad av mina egna beslut eftersom jag haft längtan efter barn så sjukt länge, så länge jag kan minnas. Men nu när man har blivit äldre så har man ju kommit till insikt med vilket ansvar det är, det är ingenting man bara skaffar. Men samtidigt märker man ju hur himla underbart det är, två av mina närmsta tjejkompisar har fått barn detta år och det är ju så sjukt mysigt! Den dagen jag blir mamma kommer jag ju vara den lyckligaste på hela jorden, såklart. Om det blir Niclas jag skaffar med återstår ju att se =) Men skulle jag råka bli gravid, hur nu det skulle gå till, så är det ju ett självklart JA att behålla det lilla livet. En anledning till att jag skulle vilja ha ganska snart är att vår föräldrar börja komma upp i åldern, jag vill att dom ska orka vara med under mina barns uppväxt, vara härliga och roliga förebilder som hittar på saker med barnbarnen (inte som det var med mina mor och farföräldrar som var rätt gamla när jag föddes). Men får jag önska så väntar jag gärna två till tre år innan jag plussar på stickan, om man nu kan få egna barn! Men sen vet man ju aldrig vad som händer, känns det rätt så gör det och jag ska aldrig säga aldrig. Men det här är vad jag känner nu, idag.
/ Allmänt / Inredning /

Mer inredning

 
kudde från H&M och filt från IKEA
 
"Alla ni som gillar inredning, klappar nu!" Haha nejdå! Men jäklar, jag tröttnar aldrig. Sist bloggade jag ju om den svarta kudden och den randiga filten, det blev inget av dom köpen. Eller jo, kudden beställde jag med den var i fel storlek så den har jag sålt vidare till en tjej som ville ha den. Köpte därför den här mönstrade kudden igår istället, otroligt fin. (Och killen gillar den, hurra!) Den randiga filten blev min kära bästis förälskad i så jag valde en annan istället, nämligen den här vita. Gillar verkligen att den ser ut som en kofta!
 
Nu står en stringhylla högt upp på inköpslistan, är det någon som vet vart jag kan få tag på en vit?