/ Allmänt /

EN DAG KVAR

 
I morgon går första flyttlasset! Vi har kollat med hyresvärden i flera dagar om nyckeln har kommit in (då vi såg dom förra hyresgästerna städa i lägenheten i söndags) men utan resultat, såklart. Så häromdagen ringde Niclas till dom personligen och frågade när dom hade tänkt lämna in nyckeln varpå vi fick svaret "på fredag eftermiddag är den garanterat inlämnad". HURRA, så jävla gött! Vi får dock se när vi ska sova där första natten, vi ska ju hämta ut våran nya säng men innan dess måste sovrummet målas.
 
Flyttstädningen som tillkommer dock, den ska vi inte ens prata om. Fy fan!
/ Allmänt /

Dop för Elise

 
 
 
 
I lördags var vi bjudna på dop, det var finaste lilla Elise som skulle döpas. Dopet var jättefint och fikat efteråt var supergott! Bilderna jag tog blev ju inte allt för bra då ljuset blev väldigt gult, men så kan det vara. Lära--vagnen i rosa och rött samt paketet inuti fick hon av mig och några till, var väldigt nöjd över vårat köp =)
 
Snart ska jag faktiskt följa med dessa två tjejer till en lantlig och fin butik ute på landet för att kika lite, känns skönt att få komma ut lite eftersom det är världens flytt-kaos här hemma. Igår fick vi reda på att vi får nyckeln senast på fredag så nu är det bara TVÅ dagar kvar, äntligen!
/ Allmänt /

Lunch

 
 
Idag efter mitt korta pass på jobbet var jag bjuden på sopplunch hemma hos Ida. Vi som var bjudna var jag och fem mammor med deras små barn. Har blivit lite av en tradition den senaste tiden, "dom sex morsorna och jag". Låter som en filmtitel, haha! Som tur är så älskar jag ju barn så för mig gör det ingenting, bara svårt att relatera till något när de pratar om hur ofta bebisarna sover, hur mycket mat dom äter och vad dom har lärt sig =) Men äsch, det får man ta. Någon gång är ju jag där också förhoppningsvis, men det dröjer nog lite.
 
Nu är det dags för att börja med nästa måltid, tacos it is ♣