/ Gravid/barn /

Vecka 18

 
Igår gick jag in i vecka 18, hänger inte med så fort det går. Snart halvvägs! Har förstått att tiden inte kommer upplevas såhär fram till vecka 40, men jag hoppas jag kan njuta ändå av denna resa. Än så länge mår jag ju helt fantastiskt. Lite ont i svanskotan kan jag få till och från, men inget jag påverkas av.
 
Jag tänkte höra om det är något speciellt ni undrar över, eller vill att jag ska skriva om nu under graviditeten? Har ni frågor så ställ dom =)
/ Gravid/barn /

Garderoben till mini

 
 
Här är alla kläder till mini som vi hittills har köpt. Allt är mellan storlekarna 56-68 om jag inte minns helt tokigt. Vi har inte köpt något i storlek 50, men vet inte om man ska det? Något plagg kanske. Som ni ser så saknar vi mycket än så länge och bodys måste vi ju köpa på oss. Om mindre än tre veckor har vi vårt RUL och då ska vi troligtvis ta reda på om vi väntar en flicka eller pojke. Då blir det nog en del shopping framöver...ja, om den blivande mamman får bestämma alltså =) Min favorit här ovanför är nog rävbyxorna och Niclas älskar det grå mys-setet med byxa och hoodie. 
 
Från vänster: Mössor från H&M och Newbie/Kappahl, napp 0-2 mån från MAM, strumpor från Kappahl (alla hjärtans dag present till blivande pappan), snuttefilt från Babyproffsen, zoo-byxor från Kappahl (inköptes för ett år sedan för att dom var så jägarns söta), två stycken grå mysbyxor från H&M (köpt båda begagnat), leggings med tigrar från Lindex, byxor med rävar från Name It, grå mönstrade byxor från Kappahl, bananpyjamas från Lindex, 2-pack vita bodys från H&M, grå kofta från Åhléns och slutligen en grå hoodie från H&M (också begagnad och hör ihop med dom grå mysbyxorna).
/ Gravid/barn /

Tankar om kläder

 
Häromdagen la jag ut alla bebiskläder på sängen och tjuvkikade lite, igen. Det mesta är med någon typ av mönster, annars gillar jag rätt så enkla kläder med så få krusiduller som möjligt. Inge Bamsemönster här inte, haha. Eftersom vi inte vet om det är en flicka eller pojke i magen (än) så håller vi oss till rätt könsneutrala kläder. Jag gillar att kläder är lite olika utformade till flicka och pojke, men skulle aldrig köpa bara blått/grönt/Spiderman eller bara rosa och fluff. Får vi en flicka så blir det nog inte mycket rosetter och tyll, det är helt enkelt inte vår grej =) Söta och tuffa kläder är det vi gillar mest.
 
Tänkte visa kläderna i nästa inlägg. Tack föressten för all input om klädstorlekar, känner mig lite klokare nu!