/ Allmänt / Skönhet /

Nyshoppade skönheter

 
I torsdags hade vi utbildningens första tenta i skolan, det kändes jättebra när jag var klar så när pengarna rullade in på kontot igår så unnade jag mig faktiskt lite shopping. En helt ny foundation som jag ska prova, nagellack, tygskor, underkläder samt en annan fin sak ni ska få se! 
 
Nu ska jag gå ut och gå med Cindi som vi har haft här över natten, Niclas är och klipper sig. Efter det blir det att åka ut till landet och fortsätta renoveringen innan det bär av på fest! Späckat schema idag minst sagt =) Hoppas ni får en bra lördag!
/ Allmänt /

Saturday morning

 
I morse vaknade jag av en konstig dröm, att jag var vikarie på förskolor i L.A. Jag jobbar ju extra som vikarie på förskolor här i stan, men i L.A vore ju också trevligt, hehe. Konstig dröm var det i allafall!
 
Sambon har flytt hemmet för att snickra vidare på Ida och Mickes renoveringsobjekt idag, i morgon är det vårt hus på landet som det ska fortsättas på. Vad han jobbar, min hantverkare! Jag tänkte tvätta och städa lite här hemma idag och sedan blir det nog en promenad med svärmor i det fina vädret. Hoppas ni får en trevlig lördag! =)
/ Allmänt / Mode/Inspiration /

Ännu ett par nya

 
Jajamän, har köpt ännu ett par örhängen. Såg dessa hos en tjej på Instagram och jag tyckte dom var sjukt balla. Plastiga kan tyckas, men tror denna kommer bli supersnygg till en vit blus eller liknande! Tror dom ska invigas redan nästa helg då jag och sambon är bortbjudna på fest! Från H&M om någon undrar =)
 
Update: Fasen, jag ser nu att dom är sönder? En "diamant" är ju borta, har mejlat deras kundtjänst så får vi se vad dom säger!