/ Allmänt / Foto / Gravid/barn /

Lilla Vera

 
Den här lilla mysfian har jag varit hos idag, snart tre veckor gammal. Min bästa väns andra lilla dotter, Vera. Så liten och så perfekt! Hittills i tjejgänget så har det fötts fyra flickor, så vi kommer alltså bidra med den första pojken =) Tänk att han ligger och bakas i min mage just nu, en liten sprattelgubbe som jag numera känner sparkar ifrån varje dag. Så häftigt! Om några månader så kommer dom ha så kul tillsammans allihop, våra små skruttar!
/ Allmänt / Gravid/barn /

Tigrar

 
Det är lite svårt att greppa att någon ska ha på sig dom här kläderna om en sisädär fyra-fem månader. Niclas är inte så förtjust i dessa leggings, men jag håller inte med för fem öre. Tycker dom är så himla tuffa =) Vår lilla kille kommer vara så söt i dessa kläder. 
/ Allmänt / Foto / Resor /

Dubai i januari

 
 
 
Igår bokade vi äntligen resan till Dubai! Om 50 dagar befinner vi oss där igen och det ska bli jätteskönt och roligt, två resor inom ett år dit är ju inte illa pinkat =) Niclas bästa vän jobbar ju och bor där nere så det är ju anledningen till att vi åker dit, så grabbarna får umgås lite (men även hinna njuta av god mat, värme och ledighet såklart).
 
Vi kommer vara där i tio dagar, så jag kommer vara i vecka 29 när vi åker dit och i vecka 30 när vi åker hem. Hoppas mitt höggravida jag kommer att uppskatta värmen. Den här gången kan jag i allafall bada, det gjorde jag inte sist eftersom jag inte hade läkt ordentligt från förlossningen.