/ Allmänt /

Tack!


Tack för responsen på föregående inlägg, ni var en hel del som ville gå in och läsa om mitt mående. Har fått fina kommentar från alla möjliga håll, tack igen! Förstår såklart att det kan vara känsligt att fråga rakt ut också hur jag mår, men nu vet ni. 

Om fem dagar flyttar vi in i den nya lägenheten som vi älskar, speciellt planlösningen och hur den har blivit nu efter vi har målat om överallt och behandlat golven. Ni ska få se massa bilder sen när vi kommit i ordning! Tills dess får ni hålla till godo med bilderna som finns på Instagram under hashtaggen #karlshovslyan. 

(Bilden ovanför är förresten från idag, har varit och blivit fin i håret. Känns fräscht och roligt nu till sommaren!) 
/ Allmänt / Gravid/barn /

Hur mår du?

Det är en fråga jag har fått ganska ofta på senaste tiden, vilket såklart inte är konstigt. Jag mår efter omständigheterna faktiskt ganska bra. Just nu är vi mitt uppe i att renovera vår lägenhet så mycket energi har gått åt till att jobba uppe i lägenheten samt göra alla olika val (färger, golv, dörrar osv) så jag har kunnat tänka på annat. Tyvärr känner jag att en ilska tränger sig på hos mig ibland. Jag kan bli smått irriterad eller arg om jag ser andra gravida kvinnor, speciellt dom som jag VET inte hade gått lika långt in i graviditeten som jag. Nu ser man hur dom lägger upp bilder och skriver "endast xx dagar kvar" och t.ex "vecka 25". Jag kom bara till vecka 21+6 innan jag födde Alve och det tär på en att se alla andra så lyckliga. Jag är ju avundsjuk, såklart! Försöker se glädjen i det och det går ibland, ibland inte. På söndag hade jag gått in i vecka 30 (!), hade ju snart varit i mål känns det som. 

Något jag har fått höra efter allting är "du kunde ju i allafall bli gravid". Jo visst kunde jag det och det är jag såklart glad över på ett sätt, men vad spelar det för roll att jag blir gravid om jag inte får behålla mitt barn? Jag vill inte bli gravid 2-3 gånger till om jag hade vetat att jag skulle behöva gå igenom det vi behövde göra. Aldrig!

Det som är så fruktansvärt surt är att jag visste så många som skulle ha barn i sommar och höst. Hade sett fram emot att hänga med alla underbara vänner (mammor) och ses med våra bebisar, nu blir det inte så. Vi var så glada att vi skulle få en augustibebis, vi tyckte att den månaden var perfekt. Har vi tur får vi barn på vårkanten nästa år istället, men vi får se om min kropp vill samarbeta. Har skrivit det förut, men nu längtar man ju (om möjligt) ännu mer efter barn. Vi var ju så nära! 
/ Allmänt / Hemma hos mig /

Renovering


Jag ville bara kika in och säga hej, uppdatera er om hur läget är. Dubai var helt fantastiskt, jag kommer visa er bilder därifrån små småningom. Vi har även fått nycklarna till vår nya lägenhet nu och renoveringen pågår för fullt. Vi ska spackla/måla väggar, måla lister och foder, slipa golv, lägga golv och byta innerdörrar. Eftersom det är ett stambyte-objekt så ska kök och badrum också göras om vartefter, när är lite oklart än så länge. 

Jag har även tagit examen och fått sommarjobb på min förra praktikplats, otroligt glad för det! Efter allt som hände mig och Niclas den här våren så känns det som att turen äntligen har vänt och vi ser ljust på framtiden! Vi längtar mer än någonsin till att bli föräldrar, men vi hoppas att det inte är allt för långt bort. 

Vi hörs snart igen, jag saknar er!