/ Allmänt / Gravid/barn / Hemma hos mig / Inredning /

Inspiration till barnrummet


Rosa sparbössa - härifrån / molnmobil - härifrån / blå elefant - härifrån / påslakan - härifrån  / matta - härifrån / bild lånad från Victoria
 
Jag längtar så mycket efter att få börja inreda barnrummet! Den översta bilden illustrerar hur rummet ser ut i detta nu, en underbar väggfärg men för övrigt väldigt tomt. Just nu är vi uppe i köks - och badrumsrenovering så det får vänta till efter årsskiftet. Det blivande barnrummet tänker jag något i stil med kollaget ovan, byrån är jag nämligen inne på att måla om. Mintgrönt, grått, vitt och harmoniskt. Lite lekfullt, men inga skrikiga färger. Jag tänker att hyllan kommer få prydas av en del fina saker som bland annat gosedjur, träleksaker, sparbössa, några böcker och en växt.
 
Påslakanet och mattan har jag redan inhandlat, framöver kommer det bli mer fokus på detaljer i inredningen. (Ja, förutom täcke, kudde och spjälskydd till spjälsängen då och allt sånt). Tänk att det kommer vara någons rum sen, mäktig tanke!
#1 / / Anonym:

Kommer bli hur fint som helst! :)

#2 / / Anonym:

Kommer bli hur fint som helst! :)

#3 / / Elin:

Så fin inspo 💕😍

Svar: Tack snälla gummis! =)
emeliecatrine.webblogg.se

#4 / / Sofi:

Väldigt fint! Hade kul när jag inredde min nu 7 månader gamla sons rum men tji fick jag då han typ spenderat 5 minuter där inne totalt. Spjälsängen står i vårt sovrum men den vägrar han sova i ändå, haha! En vacker dag kanske..

Svar: Tack! =) Hehe ja, men så kommer det ju vara. Men vill ändå ha det rummet relativt "färdigt" i fall man kommer vara mycket där. Vår lilla kille kommer få sova i vårt sovrum också den första tiden ändå, om det funkar bra vill säga.
emeliecatrine.webblogg.se